Dejting!
Publicerat den

Hur ska man hitta den perfekta killen?

Nu förtiden finns det många olika sortes dejting. Men vanligast enligt mig är nog nätdejting. Jag sitter just nu och kollar på ett dejting-program på TVn, riktigt intressant må jag säga.
Det var även nu som jag kom på: Jag har aldrig varit på en riktig date! Men jag tror nog inte heller det är min stil. Jag menar, sitta på en restaurang helt nervös? Njaa.. Inte min grejj. Att börja prata med någon man inte känner på nätet och sedan träffa personen som en vän låter mera avslappnat. 
- Det som är kul i detta dejting-program är att ungdomar har "regler" för att nätdejta. Tex: Om man får en vänförfrågan på facebook ska man inte acceptera den direkt, för då verkar man för desperat. Utan man ska vänta i ca. 2 dagar och sedan acceptera. För då har man även tid på sig att "kolla upp" personen.

Om man är ute på stan/krogen för att hitta en kille ska man heller aldrig gå fram direkt och säga hej. Man ska gå förbi och tex tappa någonting så man får hans uppmärksamhet, sedan fortsätta gå. Sedan ska man gå förbi igen, om killen då kollar på en ska man börja prata med sin kompis och skratta. På något sätt ska man även få sitt namn sagt. För då kan killen kolla upp en på facebook och förhoppningsvis skicka en vänförfrågan. För då märker man att killen är intresserad.
Hahah, man kanske borde testa någon gång? ;)